Presentator/dagvoorzitter

Organiseer je een informatiebijeenkomst, discussie, seminar, congres of feestprogramma met meerdere acts of sprekers? Heb je al iemand die dat ‘aan elkaar praat’? Je kunt mij inhuren als dagvoorzitter of presentator. 

 Ik houd het overzicht, zorg ervoor dat iedereen voldoende spreektijd krijgt en let erop dat het publiek betrokken blijft. Dat doe ik met veel energie en humor. Je kunt me ook inhuren voor een rouwplechtigheid of herdenking. Uiteraard tap ik dan uit een ander vaatje. Ik straal rust en respect uit en stel mensen op hun gemak.

Ervaring

Als meisje van 16 stond ik al als sidekick van mijn vader bij de kermisspellen in Sint Maartenbrug. Loeizware microfoon in mijn hand en gaan! Terwijl mijn vader als ervaren spraakwaterval de lachers op zijn hand had, mocht ik de structuur bewaken. Welke deelnemers waren aan de beurt en wat was de uitslag van de wedstrijd die net afgelopen was? Wie maakten nog kans om het toernooi te winnen? Een paar jaar later bleek dat ik het presenteren ook prima alleen af kon. En dat de structuur bewaken en af en toe een grapje maken best samengaat. Als radiojournalist interviewde ik net zo makkelijk een boze burger of vakbondsbestuurder als een directeur of burgermeester. Live verslag doen van grote evenementen vond ik altijd het allerleukst. Juist omdat je op dat soort dagen nooit precies weet wat er allemaal gebeuren gaat en je dus veel moet improviseren.  En zelfs als de temperatuur in het zwembad hoog opliep tijdens spannende waterpolowedstrijden in de Hoofdklasse van de KNZB, hield ik als speaker het hoofd koel en het publiek op de hoogte van het wedstrijdverloop.

Programma

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom ga ik altijd ruim op tijd in gesprek met jou als organisator van het evenement. Wat is het doel van de dag? Is er voldoende diversiteit in het programma? Kan ik voorgesprekken voeren met de sprekers? Zijn er gevoeligheden om rekening mee te houden? Op welke momenten en op wat voor manieren kan het publiek participeren? Ik denk graag met je mee, ook over mogelijke muzikale of humoristische intermezzo’s. Uit mijn netwerk vol artiesten kan ik altijd wel iemand aanraden die bij jouw bijeenkomst past. Door mijn gedegen voorbereiding kan ik ervoor zorgen dat de bijeenkomst zelf voldoende vaart houdt en iedereen na afloop tevreden is.

Offerte

Op basis van jouw wensen en plannen stuur ik je een scherpe offerte. Samen maken we je evenement tot een groot succes.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bijeenkomst kan betekenen?

Mail me via dag@teamhz.nl

Scroll naar boven